Professa Oy logo

Palvelut

Tarjoamme kattavasti erilaisia digitalisaation, IoT:n ja työnohjauksen palveluita, joilla nostat yrityksesi toiminnan uudelle tasolle!

Kysy lisää

Digitalisaatio

Karsi työprosesseista turhat vaiheet, tehosta manuaalista työtä automaatiolla tai siirrä tiedonhallinta pilveen. Nämä ja lukematon määrä muita hyötyjä kannustavat nykyään yrityksiä yhä ahkerammin hyppäämään digitalisaation kelkkaan. Tärkeää on kuitenkin se, että prosessissa on mukana digitalisaation asiantuntijayritys.

Lue lisää digitalisaatiosta

Työnohjaus

Tehosta yrityksesi prosesseja, tue yrityksesi työntekijöitä ja saavuta tavoitteesi! Työntekijän sisäinen motivaatio syntyy työn merkityksellisyydestä, osallisuudesta ja yhteisöön kuulumisesta. Työnohjaus on siis erittäin tärkeä osa yrityksen toimintaa, jotta mahdollisiin epäkohtiin on helppo puuttua.

Lue lisää työnohjauksesta

Internet of Things, eli esineiden internet

Onko yrityksesi jo ottanut esineiden internetin haltuun? Jos vastasit ei, on suuri todennäköisyys sille, että kilpailevat yritykset ovat kuitenkin näin jo tehneet. Onneksi ongelmaan on kuitenkin helppo ratkaisu, eli IoT:n valjastaminen osaksi oman yrityksesi toimintaa.

Lue lisää esineiden internetistä

Ensio Ruotsalainen

Oletko valmis ottamaan digiloikan?

Autamme yritystäsi tehostamaan prosesseja, karsimaan turhaa toistoa työvaiheissa ja luomaan vankan pohjan tulevaisuuden liiketoiminnalle. Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!

Ensio Ruotsalainen, Toimitusjohtaja